Snelcursus

Snel rijbewijs halen in  bij Meteor Rijschool Nijmegen

Via de snelcursus is het mogelijk binnen 5 tot 7 weken snel je rijbewijs te halen in Nijmegen. Hiervoor moet je een intake doen om te beoordelen of de snelcursus bij je past, zo volg je een rijopleiding die als prettig ervaren wordt. Vervolgens wordt er een tijdsplanning bepaald waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om het rijbewijs te behalen. De planning wordt  gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van  5 tot 7 weken (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). Hou daarmee rekening wanneer je wilt starten met de snelcursus!

De snelcursus is voor leerlingen die snel een auto rijbewijs willen halen

Je krijgt 4 tot 5 keer per week  rijlessen van 120 minuten (blokuur). Direct na het einde van je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Uiteraard geldt bij een versnelde rijopleiding een nauwgezette planning en een strikte naleving van de geplande uren. Bij deelname aan de snelcursus is het belangrijk dat je het theoriecertificaat al op zak heb of dit zeer binnenkort gaat halen. Zonder dit certificaat mag je niet deelnemen aan het praktijkexamen!

Stappenplan snelcursus:

  • Je bent geslaagd voor je theorie-examen of gaat dit zeer binnenkort halen!
  • Machtig de rijschool met je DigiD voordat je start met je snelcursus
  • We gaan je rijlessen inplannen
  • We gaan je praktijkexamen reserveren

 

Voordat de rijschool het praktijkexamen voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR. De rijschool machtigen doe je met een DigiD machtiging. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. DigiD aanvragen is gratis. Het aanvragen duurt ongeveer vijf werkdagen.

Geen medische status bij het CBR

Iedereen die een rijexamen aflegt, moet over een ingevulde Eigen Verklaring (EV) beschikken.  De elektronische Eigen verklaring wordt automatisch door de rijschool samen met de praktijkreservering verstuurd naar het CBR als alle vragen op de eigen verklaring met nee beantwoord zijn en er geen medisch dossier bij het CBR aanwezig is! Meer informatie over de eigen verklaring vind je op de site van het CBR.

Snelcursus Pakket kosten € 2095,00

  • Het pakket bevat 40 rijlessen (60 min.) theorie-examen en CBR praktijkexamen. Intensieve training, meerdere keren per week rijles. Deze snelcursus geeft je de gelegenheid in korte tijd (5 tot 7 weken) je rijbewijs te halen. De snelcursus wordt vooraf ingepland. De rijschool reserveert het theorie en praktijkexamen. Theorie leermiddelen kun je kopen bij ons instructeurs

 

Snel rijbewijs halen Nijmegen. Meteor rijschool Nijmegen de rijschool voor jou!

Inschrijven

Je word binnen 24uur terug gebeld!

[njt-gpr location=”Rijschool Meteor Nijmegen” place_id=”ChIJaTIVA6kIx0cRN1EU0kiE8qA” review_filter=”5″ review_limit=”5″ review_characters=”50″ column=”1″ cache=”None” ]